Сравнете Обявите

RealNet кампания “Щастливи деца в нов дом”

RealNet стартира своята традиционна кампания „Щастливи деца в нов дом”, която ще продължи през целия месец юни. Ние ще направим 10% отстъпка от комисиона на всеки наш клиент – купувач или наемател, който има дете под 18-годишна възраст.

През времето, когато едно семейство се премества, прецизира всеки лев от бюджета си, защото разходите, предвидени или не, са много. А детето все още чака своето колело, тротинетка, плавници….. Условието за намалението е родителят да закупи желания подарък за детето си, за за може то да се усмихне. Нашият екип иска да помогне на родителите при избора на новия им дом, а на децата да реализират навреме мечтите си.

От 1949 година насам, светът отбелязва Международния ден на детето – 1-ви юни. Само година по-късно той е признат за официален празник в 51 страни. Но в действителност, идеята за този празник се заражда доста по-рано – през 1925г, по време на Световната конференция за детското благосъстояние, състояла се в Женева, Швейцария. На същата дата, генералният консул на Китай в Сан Франциско събира група китайски сирачета, за да отпразнуват Фестивала на Драконовите лодки. И тъй като, в същината си, тези две събития били насочени към подобряване условията на живот на децата, 1-ви юни започва да се почита като Международен ден за защита на децата.

img

RealNet

Подобни публикации

Какво се търси на пазара на имоти

По време на конференцията Моят град. Моят...

Продължете да четете
от RealNet

RealNet партньор на Интер Нейшън

          На 7.10 и 13.10.2017, RealNet бе поканена да вземе...

Продължете да четете
от RealNet

На пазара на имоти се виждат признаци на забавяне, коментира експерт

  Според Александър Бочев забавянето не е от гледна...

Продължете да четете
от RealNet

Включете се в Дискусията

EN/RU