Сравнете Обявите

RealNet кампания „Щастливи деца в нов дом“

RealNet стартира своята традиционна кампания „Щастливи деца в нов дом“, която ще продължи през целия месец юни. Ние ще направим 10% отстъпка от комисиона на всеки наш клиент – купувач или наемател, който има дете под 18-годишна възраст.

През времето, когато едно семейство се премества, прецизира всеки лев от бюджета си, защото разходите, предвидени или не, са много. А детето все още чака своето колело, тротинетка, плавници….. Условието за намалението е родителят да закупи желания подарък за детето си, за за може то да се усмихне. Нашият екип иска да помогне на родителите при избора на новия им дом, а на децата да реализират навреме мечтите си.

От 1949 година насам, светът отбелязва Международния ден на детето – 1-ви юни. Само година по-късно той е признат за официален празник в 51 страни. Но в действителност, идеята за този празник се заражда доста по-рано – през 1925г, по време на Световната конференция за детското благосъстояние, състояла се в Женева, Швейцария. На същата дата, генералният консул на Китай в Сан Франциско събира група китайски сирачета, за да отпразнуват Фестивала на Драконовите лодки. И тъй като, в същината си, тези две събития били насочени към подобряване условията на живот на децата, 1-ви юни започва да се почита като Международен ден за защита на децата.

img

RealNet

Подобни публикации

Анализ на недвижимите имоти през 2018 година в глобален мащаб

Изпратихме пъстрата 2018 година. Време е да съберем...

Продължете да четете
RealNet
от RealNet

Седми годишни награди RealNet

На 08.12. RealNet връчи седмите годишни награди на своите...

Продължете да четете
RealNet
от RealNet

Какво се търси на пазара на имоти

По време на конференцията Моят град. Моят...

Продължете да четете
RealNet
от RealNet

Включете се в Дискусията

EN/RU