RealNet кампания „Щастливи деца в нов дом“

RealNet стартира своята традиционна кампания „Щастливи деца в нов дом“, която ще продължи през целия месец юни. Ние ще направим 10% отстъпка от комисиона на всеки наш клиент – купувач или наемател, който има дете под 18-годишна възраст.

През времето, когато едно семейство се премества, прецизира всеки лев от бюджета си, защото разходите, предвидени или не, са много. А детето все още чака своето колело, тротинетка, плавници….. Условието за намалението е родителят да закупи желания подарък за детето си, за за може то да се усмихне. Нашият екип иска да помогне на родителите при избора на новия им дом, а на децата да реализират навреме мечтите си.

От 1949 година насам, светът отбелязва Международния ден на детето – 1-ви юни. Само година по-късно той е признат за официален празник в 51 страни. Но в действителност, идеята за този празник се заражда доста по-рано – през 1925г, по време на Световната конференция за детското благосъстояние, състояла се в Женева, Швейцария. На същата дата, генералният консул на Китай в Сан Франциско събира група китайски сирачета, за да отпразнуват Фестивала на Драконовите лодки. И тъй като, в същината си, тези две събития били насочени към подобряване условията на живот на децата, 1-ви юни започва да се почита като Международен ден за защита на децата.

Включете се в Дискусията

Compare listings

Сравни