RealNet®
мрежа от
професионалисти!

РиълНет е място, събрало единомишленици, посветили последните 28 години на бизнеса с недвижими имоти. 

Лидер при услугите с недвижими имоти в София с 3 офиса и над 30 брокера

РиълНет е мрежа от местни агенции, които се обединяват с една обща цел – повече доволни клиенти! Предимството на РиълНет офисите е, че те са добре запознати с местния пазар за недвижими имоти и са разпознаваеми от хората в района, в който работят.

Нашият екип

Анжелина Добрева

Мениджър развитие

Александър Бочев

Управител

Милена Голомеева

Маркетинг мениджър

Нашият бизнес зависи изцяло от препоръките

„Нашият бизнес зависи изцяло от препоръките, които получаваме, благодарение на качественото обслужване, а също и от това да осъществяваме продажби на възможно най-висока пазарна цена. Ето защо, ние не само отделяме голям процент средства за реклама на имотите, които представляваме, но и влагаме повече лична обвързаност във всяка сделка.”


Най-важното, на което разчита РиълНет за своя успех, са доволните клиенти. А именно тези, които са продали своето жилище на възможно най-висока пазарна цена, за най-кратък период от време и без почти никакви усилия от тяхна страна или тези, които са купили мечтания си дом на възможно най-добра пазарна цена, и, които всеки ден се събуждат, без капка угризения за инвестицията, която са направили. Защото брокерите на РиълНет са не само консултанти по недвижими имоти, те са професионалната подкрепа, от която се нуждаете, когато предстои да вземете едно толкова емоционално и важно решение като покупко-продажбата на жилище.

Агенция за недвижими имоти с професионалисти във всеки офис

Брокерите в РиълНет са добре подбрани, коректни и мотивирани хора, обучени с отлични комуникативни умения и желание за работа в екип. Те знаят как да спечелят доверието на своите клиенти и да работят изцяло „за”, а не „с” тях, така че Вие да усетите разликата в качеството на услугите, предлагани от нас.
Благодарение на ежедневната информация за новостите в света на недвижимите имоти, която нашите брокери не пропускат да предоставят на своите клиенти, ние им помагаме да не се изгубят в сложния процес на покупко-продажбата, като по този начин ние сме до клиентите си от етапа на преговорите до финализирането на сделката, за да вървим заедно с тях крачка по крачка към успеха.
Тристайни
Офиси
Парцели
Къщи
Магазини
Двустайни

Compare listings

Сравни