Пета поредна кампания “Щастливи деца в нов дом”

За пети пореден път RealNet стартира своята традиционна кампания „Щастливи деца в нов дом”, която ще продължи през целия месец юни. Целта на инициативата е да донесе усмивки на Вашите деца, като Ви помогнем да изберете най-уютния, слънчев и красив нов дом за тях. Брокерите на RealNet са не само професионалисти, които винаги се стараят да намерят най-подходящото жилище за Вас. Ние сме и родители, и като такива знаем колко важно е да превърнем това жилище в истински дом за децата.

През слънчевия месец юни, всички ние от RealNet, искаме да направим подарък на Вашите деца – всяко семейство, което закупи или наеме дом с наша помощ и има дете под 18 години, ще получи 10% отстъпка от комисионата. И тъй като родителят познава детето си най-добре, със спестените пари може да купите именно онзи мечтан подарък, за който се говори всяка вечер, но който все остава на заден план.

От 1949 година насам, светът отбелязва Международния ден на детето – 1-ви юни. Само година по-късно той е признат за официален празник в 51 страни. Но в действителност, идеята за този празник се заражда доста по-рано – през 1925г, по време на Световната конференция за детското благосъстояние, състояла се в Женева, Швейцария. На същата дата, генералният консул на Китай в Сан Франциско събира група китайски сирачета, за да отпразнуват Фестивала на Драконовите лодки. И тъй като, в същината си, тези две събития били насочени към подобряване условията на живот на децата, 1-ви юни започва да се почита като Международен ден за защита на децата.

Позволете ни да открием Вашия нов дом и да дарим на децата Ви усмивка! Включете се в кампанията „Щастливи деца в нов дом”, която ще важи през целия месец юни.

Включете се в Дискусията

Compare listings

Сравни