Анжелина Добрева получи специалната награда на Imoti.net за професионализъм и коректност

Сърцето на RealNet Анжелина Добрева получи Специалната награда на Imoti.net за професионализъм и коректност REAL ESTATE AWARDS

 

Националният конкурс Real Estate Awards, организиран от портала за недвижими имоти Imoti.net, награди отличилите се в бранша на официална церемония в Интер Експо Център на 28 май 2024. В залата присъстваха лидерите в бизнеса с недвижими имоти у нас и много други специални за проекта гости, сред които беше и главният архитект на София Здравко Здравков, който е част от експертното жури на конкурса. Управителят на Imoti.net Снежана Стойчева откри официалното събитие и приветства присъстващите, а на сцената до нея като водещ беше Петя Кертикова, разпознаваема от предаването си „Завърналите се с Петя Кертикова“ и водеща на „Новините ON AIR” по Bulgaria ON AIR.

„Конкурсът Real Estate Awards е бизнес проект, но и кауза на Imoti.net. Бизнесът с недвижими имоти е изключително важен в обществения ни живот и за да живеем в по-добра среда, той се нуждае от правила“, каза Снежана Стойчева, управител на портала, част от Investor Media Group. Тя счита, че не е необходимо тези правила да бъдат закони или браншови регулации. „Достатъчно е хората в бизнеса да работят по ясни норми, които произтичат от морала им, да работят честно, без подвеждаща информация“, допълни Стойчева.

Големите награди на конкурса получиха заслужилите и най-изявени компании в големия, средния и малък бизнес, както и най-добрия брокер и сайт на агенция за изминалата 2023 година.

Тази година конкурсът награди за първи път брокер на недвижими имоти на годината, определен от сектора чрез директно допитване до стотици водещи представители на бизнеса с имоти. Отличието отиде при Надя Антова от Nadilena Real Estate. Специалната награда на Imoti.net за професионализъм и коректност получи Анжелина Добрева от RealNet.

https://www.imoti.net/bg/novini/view/eto-koi-sa-golemite-pobediteli-v-real-estate-awards

Включете се в Дискусията

Compare listings

Сравни