Ценови диапазон От до

Сравнете Обявите

 1. Избор на консултант по продажбите
 2. Когато става дума за продажбата на вашият имот, често един от най-ценните Ви активи, има смисъл да отделите време за да изберете квалифициран и добре осведомен консултант по продажбите, който разполага с необходимите инструменти и стратегии на свое разположение.

  Когато говорите с консултант по продажбите, не се страхувайте да задавате въпроси, за да е сигурно, че имате доверие на вашия консултант и да сте уверени, че има опита да продаде имота Ви бързо и на най-добра цена.

  За да изберете от един от нашите добре обучени RealNet агенти, посетете списъка с агенции, за да намерите най-близката за Вас.

 1. Подготовка на Вашият имот за продажба
 2. Когато подготвяте имота си за продажба, кои са най-добрите съвети за привличане на повече потенциални купувачи и по-високи оферти?

  • Почистете. Първият съвет е най-простият. Очевидно е, че трябва да почистите и подредите дома си преди огледите, но е от решаващо значение да се отървете и от бъркотията, която може да попречи на потенциалните купувачи да си се представят в имота Ви.
  • Ремонт. Направете необходимите естетически ремонти преди огледите. Неща, малки като цепнатина в шпакловката и мухъл в ъгъла, могат да отклонят от цялостното усещане за имота.
  • Стил. Веднъж освободен, обмислете да използвате домашен стилист или просто подгответе имота като за снимка в списание. Резултатите могат да бъдат драматични.
 1. Ценообразуване на вашият имот за продажба
 2. Най-трудната задача за повечето продавачи е определянето на стойността на техния имот. Много различни елементи могат да се съчетаят, за да създадат нереалистични очаквания. Най-добрият начин е да се изучат актуалните факти и цифри на пазара на недвижими имоти. Вашият RealNet консултант по продажбите ще ви покаже сравнения с други подобни имоти във вашия район – тези, които са продадени, тези, които все още не са продадени, и онези, които ще представляват Вашата конкуренция. Обикновено текущият пазар на имоти определя стойността на вашия дом.

 1. Избор на метод за продажба
 2. Има обикновено три начина на продажба, които можете да изберете за да продадете дома си. Това са:

  • С обикновен договор (без особени ангажименти от двете страни), включва реклама на имота, чрез малка обява по сайтовете за имоти.
  • С ексклузивен договор (ангажиращ страните в процеса) включва индивидуален маркетингов план и широка рекламна кампания.
  • С договор за търг (ангажиращ страните в процеса) включва рекламна кампания и провеждане на търг.
 1. Приемане на оферта
 2. След като сте избрали начина на продажба и сте преминали маркетинговия процес с вашия консултант по продажбите, следващата стъпка може да е да се обмисли оферта от потенциален купувач.

  В RealNet, нашият ангажимент към Вас е да се договаряме за най-добрите цена и общи условия за продажбата на Вашия имот.

  След като офертата бъде приета и всички страни са подписали договора, купувачът ще заплати капаро. Това обикновено се равнява на 10% от покупната цена.

 1. Завършване на продажбата
 2. Процес по набавяне на необходимите документи, съгласуван между вас и купувача, вашите юридически и  финансови представители, кредитиращата банка и нотариуса. Координиран от агент на RealNet, бикновено се финализира за 30-45 дни след подписването на предварителен договор.

 1. Предавеането на владението Обикновено се извършва в деня на окончателното плащане, въпреки че вие ​​и купувачът може да се договорите за други дати.
EN/RU